Gebraden victoriabaars met chorizo op penne met geroosterde paprika
Ingrediënten :
Bereiding :
-
Pel de paprika’s : besmeer ze met olijfolie en plaats ze gedurende 10 min. onder de grill. Verwijder de zwarte schil. Snij hem in julienne (reepjes van 5 cm). Bak de amandelschilfers al roerend mooi bruin in een pan zonder vetstof.
-
Maak reepjes van de chorizo en steek die in kleine inkepingen, op voorhand gemaakt, in de vis. Bak de victoriabaars in olijfolie voorzichtig bruin aan beide kanten.
-
Kook de penne gaar in gezouten water, giet af en meng er 2 el olijfolie onder. Houd warm.
-
Stoof de grofgesneden sjalotten aan in olijfolie, voeg de paprika en 1 koffielepel mosterd toe en meng samen met de kazen en room. Verwarm alles op een zacht vuurtje en voeg dan de penne toe.
-
Verdeel de pasta over diepe borden en schik de vis er bovenop. Overstrooi met de amandelshilfers en versier met een takje basilicum.