Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water. Warm een weinig yoghurt op met de suiker tot deze gesmolten is en roer er de geweekte gelatineblaadjes onder. Meng dit door de rest van de yoghurt.

  2. Klop de slagroom luchtig en stijf met bloemsuiker en schep dit door de yoghurt. Laat alles opstijven in glaasjes.

  3. Pel en snijd de bananen in dikke plakjes en bak ze mooi bruin in weinig boter.

  4. Verdeel de schijfjes banaan over de yoghurtmousse en overgiet met de esdoornsiroop.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *