Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Wok met rundvlees

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd alle groentjes fijn en verhit de olie met de margarine in de wok.

  2. Bak de asperges en broccoli 2 minuten aan samen met de look.

  3. Voeg daarna de prei en paprika toe

  4. Kruid met peper, zout,  wokkruiden en roer goed.

  5. Snijd het rundsvlees in stukken, kruid met peper en zout en voeg het toe aan de groentjes.

  6. Bak nog eens 2 minuten aan, doe er de honing, sojasaus en de balsamicoazijn en pijnboompitten bij.

  7. Doe er op het laatst de spinazie en een beetje citroensap bij en serveer in een diep bord.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.