Tortellini met zongedroogde paprika, pancetta en Parmezaan

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Tortellini met zongedroogde paprika, pancetta en Parmezaan

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de look en ui fijn, maak een julienne van de champignons en courgette (enkel het groene deel). Stoof de groenten lichtjes aan in olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. Kook de tortellini ‘al dente’ in gezouten water. Giet af en roer er een Italiaanse kruidenmix en een scheutje olijfolie doorheen.

  3. Meng de pasta en de groenten door elkaar en doe er zongedroogde paprika en fijne sliertjes pancetta bi

  4. Verdeel de pasta in 4 warme borden en werk af met schilfers Parmezaan en verse blaadjes basilicum.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *