Toast met roerei en gerookte zalm

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Toast met roerei en gerookte zalm

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de sjalotten zeer fijn en doe er olijfolie en azijn over. Kruid met peper en zout. (doe dit bij voorkeur de dag voordien)

  2. Toast het brood in de oven onder de grill of bak het in de pan met wat boter.

  3. Meng de eieren met room en peper en zout en bak ze al roerend tot ze gaar en smeuïg zijn. Laat de kookpot niet te lang op het fornuis staan, de eieren drogen uit.

  4. Leg op een warm bord een toast met daarop de roereieren en een sneetje zalm. Overgiet met een lepel vinaigrette en werk af met de preischeuten. Zet ernaast een torentje salade.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *