Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Russische salade (Ensalada Rusa)

Russische salade (Ensalada Rusa)

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Breng water aan de kook in een steelpan. Kook de eieren 8 minuten. Koel ze af in koud water.

  2. Maak eventueel zelf mayonaise

  3. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Snijd ze in stukjes.

  4. Doe de erwtjes bij de aardappel in een grote mengkom.

  5. Snijd de augurken fijn. Pel de eieren en snijd in stukken. Doe de augurken en de eieren in de mengkom.

  6. Snijd de peterselie fijn en meng onder het Russisch ei. Besprenkel met azijn en zet even opzij in de koelkast.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.