Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Corned Beef Mac ‘n Cheese

Corned Beef Mac ‘n Cheese

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Kook de macaroni gaar in ruim voldoende water.

  2. Snijd de Corned Beef in kleine blokjes.

  3. Breng de macaroni over in de ovenschotel en verdeel daarover de stukjes Corned Beef.

  4. Maak de kaassaus: smelt de vetstof, voeg de bloem er al roerend bij en laat even bakken om de bloemsmaak eruit te halen. Giet beetje bij beetje de koude melk erbij en blijf roeren. Laat enkele minuten doorkoken.

  5. Haal van het vuur en voeg de gemalen kaas toe.

  6. Giet de kaassaus over de macaroni. Strooi er wat gemalen kaas over.

  7. Laat even kleuren onder de grill van de magnetron of zet de schotel gedurende 15 minuten in een oven van 200 graden.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.