Runderbouillonsoep met groentebrunoise

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Runderbouillonsoep met groentebrunoise

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de groenten in dobbelsteentjes van 2 mm. (brunoise).

  2. De groentedobbelsteentjes lichtjes aanstoven in boter zonder te kleuren.

  3. Met vleesbouillon bevochtigen.

  4. Kruidenboeket toevoegen.

  5. Gedurende 20 min. zachtjes laten gaarkoken en laurierblad verwijderen.

  6. Bak het stokbrood af gedurende 10 min. in een voorverwarmde oven van 200° C.

  7. Op smaak brengen met peper en zout en afwerken met grof gehakte peterselie en kleine blokjes tomaat.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *