Romige scampi met champignons

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Romige scampi met champignons

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking.

  2. Verhit de helft van de olie en de boter in een stoofpan.

  3. Laat de sjalotjes en de champignons 3-4 min. fruiten.

  4. Voeg de rijst toe.

  5. Breng de bouillon in een steelpan aan de kook.

  6. Zet het vuur uit en roer de room en de peterselie erdoor.

  7. Schep de roomsaus bij de rijst en roer.

  8. Bak de rauwe scampi gaar in olijfolie (3-4 min).

  9. Leg de scampi op de rijst en serveer het gerecht met basilicum als garnering.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *