Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Ribbetjes in de marinade

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Maak de marinade "naar smaak en believen": meng alle ingrediënten door elkaar tot een dik, mooi rozig mengsel.

  2. Kruid de ribbetjes met peper en zout langs beide kanten.

  3. Neem een borsteltje en smeer de marinade over de ribbetjes. Plaats ze 2 uren in de koelkast.

  4. Leg de ingesmeerde ribbetjes op de barbecue met het deksel erop. Om de 5 minuten open je de barbecue, draai de ribbetjes om en smeer je de bovenkant in met meer marinade.

  5. Na 20 tot 25 minuten zijn de ribbetjes klaar.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.