Bouillonsoep met groentenbrunoise

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten

Bouillonsoep met groentenbrunoise

0 Toevoegen aan favorieten

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snij de groenten in dobbelsteentjes van 2 mm (brunoise)

  2. Hak de peterselie grof.

  3. De groentendobbelsteentjes lichtjes aanstoven in boter zonder te kleuren.

  4. Bevochtig met de vleesbouillon en voeg het kruidenboeket toe.

  5. Gedurende 15 min. zachtjes laten gaarkoken.

     

  6. Verwijder het kruidenboeket.

  7. Snij de tomaat in 4 en verwijder de pitjes. Snij de rest in fijne brunoise.

  8. Bak het stokbrood volgens het recept op de verpakking (ca. 10 min. op 200°C)

  9. Breng de soep op smaak met pezo en werk af met de grofgehakte peterselie en de tomaat-brunoise.

De Afwerking

  1. Serveer in warme borden.

Recept komt van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *