Pompoensoep met gerookte forel

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Pompoensoep met gerookte forel

Ingrediënten :

De garnituur

Bereiding :

  1. Verwerk de groenten : spoel de prei en schil de wortelen. Snijd de groenten half grof en stoof ze aan zonder te bruinen in weinig boter.

  2. Schil en ontpit de pompoen en snijd deze in stukken, voeg ze bij de gestoofde groenten. Bevochtig met vleesbouillon en laat gedurende 30 min. koken met een kruidenboeket en weinig cayennepeper.

  3. Mix de soep en passeer ze, indien gewenst, door een punt zeef.

  4. Serveer de soep in een warm bord met sneetjes gerookte forel en fijngesneden bieslook. Giet er een scheutje room bij.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *