Lenteslaatje met gefrituurde vis

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Lenteslaatje met gefrituurde vis

Ingrediënten :

De Salade

De Vinaigrette

Bereiding :

  1. Maak een vinaigrette : meng een eidooier met een tl mosterd en klop er voorzichtig de maïsolie door. Kruid met peper en zout en doe er zeer fijn gesneden bieslook en sjalot bij. Maak de vinaigrette vloeibaarder door er water en azijn aan toe te voegen. Smaak af.

  2. . Snijd de vis in lange repen, dep ze droog, kruid met peper en zout en Provençaalse kruiden. Haal ze achtereenvolgens door losgeklopt eiwit en paneermeel.

  3. Maak een salade : snijd de ui, knolselder en asperge in zeer fijne julienne. Meng er sojascheuten, rucola en frisee onder. Druppel er olijfolie over en breng op smaak met peper en zout.

  4. Bak de vis in een friteuse van 180° tot ze mooi bruin zijn. Leg ze op een bedje van salade. Giet er de vinaigrette rond en geef er stokbrood bij.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *