Knapperig gebakken pangasius met bouillon van voorjaarsgroenten en aioli

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Knapperig gebakken pangasius met bouillon van voorjaarsgroenten en aioli

Ingrediënten :

De Aïoli

Bereiding :

  1. Maak eerst de aïoli : doe fijngesneden knoflook, een eidooier en mosterd in een kom (alle ingrediënten hebben dezelfde temperatuur) en klop er voorzichtig de olijfolie door. Werk af met peper en zout, citroensap en verse kruiden.

  2. Kook de aardappelen in de pel in gezouten water. Houd ze warm

  3. Breng de bouillon aan de kook en doe er voldoende zout en peper + een kruidenboeket bij. Kook er in deze volgorde met telkens 2 min. tussen de prinsessenboontjes, baby-maïs, peultjes en erwten in. Doe de aardappelen (eventueel in 2 gesneden) er als laatste bij.

  4. Kruid de Pangasiusfilet en bak die mooi bruin in olijfolie op een anti-aanbak-pan

  5. Neem een warm diep bord : verdeel er de groenten in en giet er een lepel bouillon bij. Leg er de vis op en werk af met een lepel aïoli en verse kruiden.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *