Kippenspiesjes met ananas

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Kippenspiesjes met ananas

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Roer een marinade van het ananassap, de kokosmelk, de olijfolie, de koriander en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  2. Snij de kip in blokjes van 3 cm en schep ze door de marinade. Zet 1 uur in de koelkast.

  3. Schil de ananas en snij hem in stukjes. Rijg de kip en de ananas om en om aan ingevette metalen prikkers.

  4. Gril de spiesjes ±15 minuten, terwijl u ze regelmatig omdraait en met de marinade bedruipt.

Tip

  1. Lekker met rijst en een slaatje van rode paprika, ananas, selder en appel.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *