Visburgers

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Visburgers

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Kook de aardappelen en pureer ze.

  2. Breng ondertussen water aan de kook met de laurier en de peperkorrels. Leg er de vis in en laat 5 minuten garen. Laat uitlekken, verwijder vel en graten.

  3. Verkruimel de vis en vermeng met de aardappelen en de peterselie. Kruid met peper en zout. Vorm 12 visburgers.

  4. Klop de eieren los. Haal de burgers eerst door ei en dan door paneermeel. Verpak ze in aluminiumfolie en laat ze 30 minuten rusten in de koelkast.

  5. Verhit de olie en bak de visburgers goudbruin (± 4 minuten aan elke kant).

Tip

  1. Lekker met een gemengde salade of een ratatouille van tomaten, paprika, ui en stoofselder.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *