Kervelroomsoep met serano

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Kervelroomsoep met serano

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de groenten in grove stukken en stoof ze aan in boter zonder te bruinen. Doe er gekuiste spinazie en kervel bij, houd eventueel wat (verse) kervel over als garnituur. Bevochtig alles met kippenbouillon en laat ongeveer 20 min. Zacht koken.

  2. Mix de soep en doe de er room bij. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Bak het stokbrood en snijd het in schuine sneetjes. Beleg ze met plakjes mozzarella en druppel er wat olijfolie over + Provençaalse kruiden. Toast de broodjes in de oven.

  4. Dien de soep op in warme borden en geef er de toastjes bij. Doe als garnituur lange reepjes Serano-ham en verse kervelpluksels in de soep.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *