Geroosterd geitenkaasje met Ahornsiroop en granaatpitten

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Geroosterd geitenkaasje met Ahornsiroop en granaatpitten

Ingrediënten :

De Geitenkaasjes

De vinaigrette

De Salade

De garnituur

Bereiding :

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en zet opzij.

  2. Snij de granaatappel in 2, haal de pitjes eruit en bewaar.

  3. Verwarm de oven voor op 200° C.

  4. Vorm in een bord een kom met telkens 2 slablaadjes.

  5. Snij de geitenkaas in 2 helftjes en laat 2 min. gratineren in de oven.

De Afwerking

  1. Schik de geitenkaas-helftjes op de slablaadjes.

  2. Verdeel daarover de spinaziescheuten, de rucola en de waterkers.

  3. Giet hierover de vinaigrette en strooi er de rozemarijn, de sinaasappelzeste en de granaatpitjes over.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *