Gemarineerde rauwe zalm met verse kruiden

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Gemarineerde rauwe zalm met verse kruiden

Ingrediënten :

De Vinaigrette

Bereiding :

  1. Neem 4 borden en bestrooi ze met peper en zout. Trancheer de zalm in zeer fijne sneetjes en verdeel die over de borden.

  2. Maak de vinaigrette : meng de ingrediënten en kruid ze met peper en zout.

  3. Overgiet de borden met de vinaigrette en strijk deze over de zalm. Versier ze met pluksels friseesalade, veldsla, bieslook, dille en roze peper. Strooi er enkele korreltjes grof zeezout over en versgemalen peper.

  4. Dien goed gekoeld op met een sneetje toastbrood.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *