Gekarameliseerd witloof met siroop van koffie en balsamicoazijn en ijs

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Gekarameliseerd witloof met siroop van koffie en balsamicoazijn en ijs

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snij de stronkjes witloof in de helft en verwijder het bitterste onderste deel. Versnijd de blaadjes grof

  2. Stoof deze aan in boter en bestrooi met griessuiker. Roer regelmatig om en laat op een niet te hoog vuur zacht en gelijkmatig karameliseren. Het witloof moet er donkerbruin uitzien.

  3. Laat ondertussen de koffie met de balsamicoazijn inkoken tot een siroop.

  4. Serveer het gekarameliseerde witloof samen met de siroop en het ijs.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *