IJslolly’s met gemarineerde vruchtensalade en mangocoulis
Ingrediënten :
Voor de Chocoladesaus
Bereiding :
-
Breng het water aan de kook. Voeg de chocolade toe, roer goed en monteer met de koude boter. Laat afkoelen.
-
Maak mooie bolletjes vanille-ijs en prik er stokjes in. Haal de ijspralines door de chocoladesaus, doop ze in de bresiliennenootjes en schik ze op een schaal met bakpapier. Bewaar ze in de diepvriezer.
-
Maak het fruit proper en snijd het in gelijke delen. Meng alles in een mengkom met Cointreau, citroensap en vanillesuiker. Verdeel over kleine glaasjes en zet koel weg.
-
Maak een mangocoulis : schil de mango en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees fijn en kook het zacht in suikerwater. Mix stevig en laat afkoelen.
-
Serveer het glaasje met vruchtensalade op een bord en giet er coulis over. Plaats de ijslolly er net voor het opdienen bij. Werk af met fijngeraspte kokos.