Mosselen met Oude Geuze en mosterdroomsaus in papillot op de Barbecue
Ingrediënten :
Bereiding :
-
Was de selder. Spoel ook de mosselen zeer goed. Verwijder eventueel de slechte mosselen.
-
Snij de venkel, selder en ui fijn. Stoof de ui in een klont boter. Voeg daarna de fijngesneden venkel en selder toe. Stoof kort aan. Kruid met peper en zout.
-
Blus met twee glazen geuze. Voeg de mosterd en room toe.
De Papillot
-
Plooi een stuk aluminiumfolie dubbel: voeg een grote schep mosselen en saus toe per papillot en plooi goed dicht.
-
Leg de papillot 15min op de bbq. Van zodra je de papillot op de bbq goed hoort pruttelen, zijn de mosselen klaar.
-
Open de papillot en werk af met fijngesneden peterselie.
Noot
https://www.youtube.com/watch?v=_ibWz1HAPlM