Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Vismoten met pittige kruiden

Vismoten met pittige kruiden

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Elke soort witvis kan gebruikt worden in dit recept: kabeljauw, schol, tilapia, …

  2. Voeg één van de volgende kruiden naar keuze toe: dille, basilicum, peterselie, rucola, koriander. Gember kan
    ook worden toegevoegd.

  3. Marineer de vis in alle ingrediënten.  Verwarm en vet de grill in met olie. Grill de moten 5 minuten aan elke
    zijde totdat ze knapperig en goudkleurig zijn.

  4. Garneren met de kruiden en dien vervolgens op. Sprenkel er voor het opdienen nog wat olie over.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.