Slaatje met asperges en spinazie

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten

Slaatje met asperges en spinazie

0 Toevoegen aan favorieten

Ingrediënten :

De Vinaigrette

Bereiding :

Voorbereiding:

  1. - Verwijder grotendeels de steeltjes van de spinazieblaadjes.
    - Snipper de rucola fijn.
    - Snij de radijzen in 4.
    - Snij de kerstomaten in 2.
    - Schil de verse asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. Kook de (diepgevroren) asperges gaar in lichtgezouten water, gedurende ± 10 min. Giet af en snij in stukjes van 3 cm.
    - Kook het ei hard.

Bereiding:

  1. Meng de asperges, de spinazie, de rucola, de radijzen en de kerstomaten in een slakom en besprenkel met 2 eetl. olijfolie.

    Voeg het hardgekookt ei toe in partjes.

  2. Maak de vinaigrette: meng 3 eetl. olijfolie met de ciderazijn en de zure room tot een homogene massa. Kruid met peper en zout.

De Afwerking:

  1. Dien deze salade op als bijgerecht en geef er de vinaigrette apart bij.

Recept komt van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *