Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Scampi’s Fata Morgana

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snij de ajuin fijn.

  2. Laat de boter smelten in de pan en voeg de ajuin toe.

  3. Laat de ajuin glazig worden en voeg er de scampi's aan toe.

  4. Voeg de curry, de room, de ketchup en de calvados toe. Roer goed om.

  5. Laat even doorsudderen tot de room het geheel aandikt.

Tip

  1. Opdienen met bvb tagliatelle

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.