Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Salade ‘folle’ royal met Belgische asperges met gerookte zalm

Salade ‘folle’ royal met Belgische asperges met gerookte zalm

Ingrediënten :

De Vinaigrette

De Asperges

Bereiding :

  1. Schil de asperges en kook ze gaar in water gekruid met peper en zout. Laat ze afkoelen.

  2. Snijd de asperges in 2 en rol ze op in een sneetje gerookte zalm. Leg ze op het bord. Versnipper de ui en peterselie en strooi dit over het pakketje. Werk af met 1 tl zalmeitjes.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.