Pickles (Belgische)

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 60 mins Kook- of Baktijd 24 hrs Totale tijd 25 hrs
Calorieën: 52

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de bloemkool en de wortelen in kleine blokjes. Leg een laag van de groenteblokjes in een schaal en bestrooi overvloedig met zout. Werk zo laag voor laag af tot alle groenten verwerkt zijn. Plaats de schaal 24 u afgedekt in de koelkast.

  2. Spoel de groenten af en gaar ze kort (5 min.) in kokend water met de cayennepeper en het takje tijm.

  3. Voeg hierna de suiker toe en roer door. Voeg daarna ook de augurken en zure uitjes toe en tenslotte de mosterd, de azijn en de kurkuma. Roer om.

  4. Los de maizena op in het water en voeg toe. Roer goed om en laat alles 10 min. doorkoken op een middelhoog vuur. Laat volledig afkoelen.

  5. Doe de pickles in gesteriliseerde bokalen en bewaar in de koelkast.

Recept van :

Write a Reply or Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *