Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Gegrilde forel met citroen en dille

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Spoel de forellen proper onder stromend water.

  2. Kruid de vis vanbinnen en buiten en steek in de buikholte : in plakjes gesneden citroen, in de lengte gesneden lente-uitjes en fijngesneden dille.

  3. Wrijf de forel in met olijfolie en draai hem in alu-folie.

  4. Gaar de vis op middelhoog vuur gedurende 20 min.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.