Gebakken noedels met rundvlees

Gebakken noedels met rundvlees

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd het vlees in heel fijne reepjes. Pel de ui en snijd in fijne halve ringen. Plet de gepelde teentjes look en snijd in grove stukken.

  2. Kook de eiernoedels 1 minuut in kokend water. Giet af en laat uitdampen.

  3. Snijd ondertussen de courgette in fijne lucifers. Plet het witte deel van de lente-ui en snijd in grove stukken. Snijd het groen fijn en zet opzij voor de afwerking.

  4. Doe een eetlepel arachideolie in de wok en laat goed heet worden. Wok het vlees kort aan samen met de look en de helft van de ui. Sprenkel er een scheutje vissaus over en breng verder op smaak met een snuifje zout en suiker. Laat alles nog even meebakken. Haal het vlees uit de pan wanneer het gaar is en maak de wok terug proper om de noedels en groenten in te bakken.

  5. Doe een eetlepel arachideolie in de pan en wok hierin de rest van de ui en lente-ui. Doe de noedels, courgette en sojascheuten erbij. Breng verder op smaak met een snuifje suiker en zout. Werk af met een scheutje vissaus en sojasaus.

  6. Doe het groen van de lente-ui erbij. Houd nog een klein beetje groen over voor de afwerking. Doe het vlees er terug bij en bak nog even mee samen met een eetlepel geroosterde sesamolie.

Serveren:

  1. Serveer in een kommetje en werk af met lente-ui, enkele blaadjes koriander en een flinke haal van de pepermolen.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *