Croque van zalm met geitenkaas en spinazie

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Croque van zalm met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de zalm in dunne plakjes. Werk de Boursinkaas los met weinig sojaroom

  2. Was de spinazieblaadjes en dep ze droog. Verwijder de grote stelen. Snijd de geitenkaas in plakjes.

  3. Bestrijk het toastbrood met boter en schik er de zalm, spinazie en geitenkaas op. Kruid voldoende met peper van de molen en zeezout. Maak zo 4 dubbele croques (3 sneetjes per persoon).

  4. Grill de croques en zet ze nog 5 min. in de oven. Dien ze warm op met wat gemengde sla en een streepje kruidenkaas.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *