Skip to content

Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse of de verfijnde Belgische keuken.

Bakken is het garen en bruin laten worden van vlees, wild, gevogelte, vis, groente of fruit in hete boter, olie of ander vet, in een pan al of niet met gesloten deksel. Om uitdroging van het vlees te voorkomen wordt er af en toe enig vocht overheen gegoten of gesprenkeld.

Deze website helpt je om ideeên op te doen om voor jullie thuis een fantastische maaltijd te bereiden.

Croque van zalm met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Snijd de zalm in dunne plakjes. Werk de Boursinkaas los met weinig sojaroom

  2. Was de spinazieblaadjes en dep ze droog. Verwijder de grote stelen. Snijd de geitenkaas in plakjes.

  3. Bestrijk het toastbrood met boter en schik er de zalm, spinazie en geitenkaas op. Kruid voldoende met peper van de molen en zeezout. Maak zo 4 dubbele croques (3 sneetjes per persoon).

  4. Grill de croques en zet ze nog 5 min. in de oven. Dien ze warm op met wat gemengde sla en een streepje kruidenkaas.

Recept van :

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed using Creattica. Powered by WordPress.