Salade van geschroeid rundsvlees met granaatappel en peterselie

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 400 g Rundsvlees
  • Olijfolie
  • 2 Granaatappel (Middelgrote...)
  • 1 bosje Peterselie (Platte...)
  • 100 g Rucola
  • De Dressing
  • 2 teentjes Look
  • 4 el Azijn (Rode wijn...)
  • 1 dl Olijfolie
  • 1/2 Citroen (Sap van...)
  • 1 mespunt Kaneel
  • Peper
  • Zout
  • 100 g Maïs
Bereiding :
  1. Meng de ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.

  2. Verhit een pan en bak het vlees 30 sec. aan elke zijde in hete boter. Kruid het en haal van het vuur

  3. Meng de maïs, peterselieblaadjes en granaatappelpitten. Voeg de dressing toe en controleer de kruiding.

  4. Leg de salade op een bord. Snij het vlees in plakjes van 1 cm. en verdeel het over de salade. Kruid met peper uit de molen.