Zoetzure scampi met ananas, bamboescheuten en lente-uitjes

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 3 el Olie
  • 300 gr Scampi (Gepelde...)
  • 1/2 blik Ananas (In stukjes)
  • 1 Bussel Lente-ui (Schuine stukjes)
  • 1 blik Bamboescheuten (Bvb. van Suzi Wan)
  • 1 bokaal Woksaus
  • 1 zakje Rijst (Basmati...)
Bereiding :
  1. Verhit de olie in de wok.

  2. Bak de scampi ongeveer 2 Ć  3 min.

  3. Haal ze uit de wok en leg ze even opzij.

  4. Roerbak nu de in stukjes gesneden bamboescheuten en ananasblokjes gedurende 2 min.

  5. Schep er als laatste de lente-uitjes door en wok ze kort mee.

  6. Serveer meteen.