Zalm-pastacocktail

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 200 g Pasta
  • 4 el Room (Zure...)
  • 2 el Bieslook (Fijngesneden)
  • Oregano (Verse...)
  • 1 Tomaat
  • Zout
  • Peper
  • Sla (Frisee... fijngesneden)
  • 150 g Zalm (Gerookte...)
  • 2 el Dille (Fijngesneden)
  • 4 Citroen (...partjes)
  • Stokbrood
Bereiding :
  1. Kook de pasta gaar in gezouten water, giet af en laat afkoelen. Roer er zure room, tomatenblokjes en bieslook door. Breng op smaak met pezo en verse oregano.

  2. Snijd de gerookte zalm in fijne reepjes en meng die met fijngehakte dille en enkele druppels citroensap.

  3. Leg in een coupe of diep schaaltje grofgesneden salade. Verdeel daarboven de pastamengeling en werk af met gerookte zalm. Versier met een takje dille en een citroenpartje.