Zachtgekookt eitje met Krokantje van grijze garnalen en prei
Ingrediënten :
Bereiding :
-
Was de prei en snijd deze in fijne ringen. Stoof ze aan in arachideolie en blus met enkele druppels sherry-azijn, bestrooi met currypoeder en kruid met peper en zout. Houd apart.
-
Neem een vel filodeeg en bestrijk het met gesmolten boter, leg er een tweede vel op en bestrijk opnieuw.
-
Meng de garnalen onder de prei en schik dit op de filodeeg ( 2 cm. van de rand blijven ) zodat je er 4 mooie cilinders van maakt. Bestrijk nogmaals met boter.
-
Leg de cilinders op boterpapier en bak deze gedurende 10 min. krokant bruin in een voorverwarmde oven van 200°C.
-
Kook de eieren 5 min. in gezouten water met een scheutje azijn en pel ze voorzichtig. Paneer de eieren tweemaal en bak ze lichtbruin in frituurvet van 180°C.
-
Serveer het eitje in een klein glaasje samen met de prei-garnaalrol