Wok met rundvlees

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 1 Prei
  • 1/2 Bussel Asperge (Groene...)
  • 200 gr Broccoli
  • 1 Paprika
  • 250 gr Spinazie
  • 500 gr Rundsvlees
  • Zout
  • Peper
  • 4 el Balsamicoazijn
  • 2 el Sojasaus
  • Pijnboompitten
  • Wokkruiden (bvb van Piet Huysentruit)
  • 1/2 Citroen
  • 1 teentje Look
  • 1 el Honing
Bereiding :
  1. Snijd alle groentjes fijn en verhit de olie met de margarine in de wok.

  2. Bak de asperges en broccoli 2 minuten aan samen met de look.

  3. Voeg daarna de prei en paprika toe

  4. Kruid met peper, zout,  wokkruiden en roer goed.

  5. Snijd het rundsvlees in stukken, kruid met peper en zout en voeg het toe aan de groentjes.

  6. Bak nog eens 2 minuten aan, doe er de honing, sojasaus en de balsamicoazijn en pijnboompitten bij.

  7. Doe er op het laatst de spinazie en een beetje citroensap bij en serveer in een diep bord.