- Snipper het knoflook fijn.
- Pers de limoen.
- Hak de cashewnoten grof.
- Hak de koriander grof en hou enkele blaadjes apart voor de afwerking.
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat lichtjes afkoelen.
Verhit intussen een wok met antiaanbaklaag of een grote kookpot met dikke bodem. Rooster de cashewnoten 2 à 3 min. goudbruin zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij.
Verhit 1 eetl. arachideolie in dezelfde wok of kookpot en bak de runderreepjes 2 à 3 min. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit opnieuw 1 eetl. arachideolie in de wok en bak het knoflook 1 min. Voeg de champignons, de wokgroenten en de sojascheuten toe. Roerbak 5 à 8 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Meng de rijst samen met de runderreepjes onder de groenten en roerbak alles 2 à 3 min. op een hoog vuur.
Meng de woksaus, wat limoensap en de grofgehakte koriander onder de rijst en kruid met peper en zout.
Werk af met de geroosterde cashewnoten en korianderblaadjes.