Vleestomaten, basilicum, ham en zachte kaas op toast

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Vleestomaten, basilicum, ham en zachte kaas op toast

Ingrediënten :

Bereiding :

  1. Toast of grill het brood. Snijd een teentje look zeer fijn en meng het met enkele el olijfolie en een snuifje Provençaalse kruiden. Wrijf de broodsneetjes lichtjes in met de lookolie.

  2. Leg een toastje op een warm bord en schik de rucola er op. Snij de tomaten in fijne schijfjes, kruid ze met zeezout en peper uit de molen en leg die op de rucola. Leg een plakje ham en 2 reepjes kaas erop. Besprenkel alles met olijfolie en strooi er fijngesneden basilicum over.

  3. Bak 4 spiegeleieren, kruid ze met peper en zout. Verwarm het gerecht kort in een hete oven en verdeel de eitjes op de toasten.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *