- Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
- Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.
Verwarm 1 eetl. zonnebloemolie in de wok. Roerbak de vis in
kleine porties gedurende ± 3 min. Kruid met peper en zout. Neem de gebakken vis uit de wok en roerbak een volgende portie. Voeg indien nodig een beetje olie toe. Hou de vis opzij.
Verwarm opnieuw 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook gedurende 1 min.
Voeg de diepgevroren forestièregroenten toe en roerbak gedurende 2 min. Breng op smaak met de sojasaus, de ketchup, het paprikapoeder, de kerrie en de gember. Meng goed.
Voeg de wokmie toe en giet de visfond erover. Laat verder bakken tot alle vocht opgenomen is.
Doe de opzij gehouden visstukjes opnieuw in de wok en laat alles goed opwarmen gedurende ± 2 min. Dien onmiddellijk op.