Vis met salie

Kookmethode ,
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 750 gr Roodbaars (Filet met vel)
  • 250 gr Champignon (Bruine)
  • 200 gr Cantharellen
  • 250 gr Courgette
  • 1 Bosje Peterselie (Platte gehakte...)
  • 1 Bosje Salie (Gehakt)
  • 250 gr Tagliatelle
  • 125 mll Wijn (Witte, droge)
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper (van de molen)
Bereiding :
  1. Borstel de champignons en de cantharellen, snij ze in stukjes.

  2. Snij de courgette in stukken.

  3. Spoel de peterselie en de salie, dep ze droog.

  4. Snij de vis in 4 stukken. Spoel ze en dep ze droog.

  5. Kook de pasta in 10 minuten al dente in gezouten water.

  6. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de vis aan beide zijden goudbruin. Hou hem warm.

  7. Verhit 1 el olie in de wok en roerbak de paddenstoelen en de courgette 3 minuten.

  8. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Schep er de kruiden en de wijn door. Leg er de vis bovenop. Dek af en laat nog 5 minuten garen.

  10. Serveer met de pasta.