Varkensvlees met couscous

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 400 g Varkensgebraad
  • 300 g Tomaat
  • 150 Ui (Rode...)
  • 1/2 bosje Peterselie (Blad...)
  • 150 g Couscous
  • 300 mll Bouillon (Groenten...)
  • 2 el Azijn (Balsamico...)
  • 2 el Sojasaus
  • 2 tl Suiker
  • Olijfolie
  • Peper (van de molen)
Bereiding :
    Voorbereiding
  1. Snipper de peterselie.

  2. Snij de uien in rondjes.

  3. Snij de tomaten in blokjes.

  4. Snij het vlees in reepjes.

  5. Meng de balsamicoazijn met 1 el olijfolie, de sojasaus en de suiker.

  6. Bereiding
  7. Marineer het vlees 15 min. in het mengsel

  8. Schep het vlees uit de marinade, roerbak het en zet daarna apart.

  9. Verwarm de marinade en roerbak er de uien in.

  10. Voeg er de couscous en de bouillon aan toe en laat 6 min. sudderen.

  11. Voeg de tomaten en het vlees toe en laat nog 5 min. garen.

  12. Breng op smaak met peper en zout.

  13. Afwerking
  14. Dien op en bestrooi met de peterselie