Trifle met bosvruchten

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 200 g Bosvruchten (Diepgevroren)
  • 2 el Honing (Vloeibare...)
  • 1/2 Citroen (Sap van...)
  • 12 Koekje (Madeira...)
  • 25 cl Crème Anglaise
  • 1 dl Room
  • 2 el Chocolade (Geraspte... (melk of puur))
Bereiding :
    Voorbereiding
  1. Doe de diepgevroren bosvruchten in een kom met het sinaasappelsap en 2 eetl. vloeibare honing. Schep voorzichtig door elkaar. Laat ontdooien.

  2. Bereiding:
  3. Neem 4 hoge en vrij brede fluitglazen. Verkruimel in elk glas 3 maderakoekjes.

  4. Verdeel er gelijke porties bosvruchten met het vrijgekomen sap over.

  5. Klop de slagroom stijf en schep er voorzichtig de Engelse room onder.

  6. Verdeel de room over de 4 glazen en zet koel weg.

  7. Afwerking
  8. Versier net voor het opdienen met wat geraspte chocolade.