Tonijn-ovenschotel
Ingrediënten :
Bereiding :
-
Snij de aardappelen in fijne schijfjes en bedek een ovenschotel met de aardappelschijfjes. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ajuin en de tomaten in fijne schijfjes.
-
Vermeng de tonijn met de mascarpone en de room en smeer dit op de aardappelen. Druk alles goed aan en kruid met peper en zout en de Italiaanse kruiden.
-
Leg de ajuinschijfjes op de tonijn en de tomaatschijven hierbovenop en druk alles goed aan
-
snij de mozzarella in schijven en bedek de bovenkant van de ovenschotel hiermee en bestrooi met gemalen kaas.
-
Zet de ovenschotel 25 à 35 min in een voorverwarmde oven van 180°C. Prik met een mes in de aardappelen om te zien of ze gaar zijn en serveer
Tip
-
Snij alle ingrediënten in dunne schijven
Meng mascarpone en room onder de tonijn
Gebruik genoeg kruiden en druk alles goed aan