Tartaar van tonijn met frieten van knolselder

Ga naar recept Druk dit recept af
0 Toevoegen aan favorieten
0 Toevoegen aan favorieten

Tartaar van tonijn met frieten van knolselder

Ingrediënten :

De Mayonaise

En Verder...

Bereiding :

De Mayonaise

  1. Meng de dooier met mosterd en klop er voorzichtig de olie door. Breng op smaak met citroensap en peper en zout. Het mag goed doorsmaken.

En Verder

  1. Snij de tonijn in fijne brunoise of tartaar, hak de kappers fijn en snij de augurk in dobbelsteentjes. Doe alles in een kom en meng er peterselie en lente-ui door. Breng op smaak met weinig mayonaise, tabasco, Worcester en peper en zout.

  2. Schil de knolselder en snij in dikke frieten. Kook ze 3 min. in gezouten water, laat uitlekken en bak ze nadien goudbruin in hete frituurolie (180° C.).

  3. Schik de tartaar in een ring en doe er nog een lepel mayonaise rond. Geef er 3 tot 4 dikke frieten bij, Leg er een toefje salade bovenop en versier met een takje platte peterselie.

Recept komt van :

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *