Spiesjes van scampi’s

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 1 kg Scampi
  • 1 Ui
  • 1 tl Kurkuma
  • 1 el Citroen (Sap van...)
  • 3 el Olijfolie
  • 1 teentje Look
  • 1 el Peterselie (Gehakte...)
  • 1 el Koriander (Gehakte...)
  • 2 tl Komijn (...poeder)
  • 1/2 tl Paprika (...poeder)
  • Peper
  • Zout
Bereiding :
  1. Snipper de ui.

  2. Hak 1 el koriander en 1 el peterselie.

  3. Plet een teentje knoflook.

  4. Pel 1 kg scampi's, op het staartje na.

  5. Roer alle ingrediënten tot een marinade behalve de scampi's.

  6. Leg er de scampi's in. Zorg dat ze gelijkmatig bedekt zijn met de marinade.

  7. Prik ze op een spiesje.

  8. Gril 1 à 2 minuten aan elke kant op de barbecue tot ze roze zijn.