Scampi’s met curry en mango

Kookmethode ,
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 24 Scampi (16/20 per kilo)
  • Boter (Vloeibare...)
  • Peper
  • Zout
  • Curry (Een beetje ...poeder)
  • 1/2 Courgette
  • 1 dl Water
  • 1 dl Room
  • 1 Bouillon (Groenten...)
  • 1 Appel
  • 1 Mango
  • 100 g Rijst
Bereiding :
  1. Pel de scampi’s en haal de darmkanalen eruit.

  2. Verhit de boter in de wok en kruid met zout, peper en currypoeder.

  3. Bak de scampi’s hierin kort aan beide kanten aan.

  4. Snijd de courgette in blokjes en voeg die toe.

  5. Blus het geheel met het water, de room en de Knorr Finesse bouillon groente.

  6. Dompel de scampi’s niet onder!

  7. Schil de appel en de mango, snijd ze in heel kleine blokjes en voeg deze toe aan de scampi’s.

  8. De scampi’s zijn klaar wanneer de room opkookt.

  9. Serveer met gekookte rijst.