Pers het teentje knoflook, snipper het rode pepertje fijn en rasp de verse gember.
Hak de koriander grof.
Meng het knoflook, het rode pepertje en de gember met de sojasaus en 2 eetl. oosterse bakolie.
Doe de diepgevroren runderreepjes bij het mengsel en laat gedurende 30 min. marineren.
Pel de scampi's (dat gaat makkelijk wanneer u ze 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder het darmkanaal (de bruine draad, die bitter smaakt).
Kook de rijstnoedels gedurende 3 min. in licht gezouten water.
Verhit de wok en voeg de runderreepjes met de marinade en de scampi's toe. Laat 3 min bakken.
Haal het vlees en de scampi's uit de wok. Voeg 2 eetlepels. oosterse bakolie toe en roerbak de wok-groenten gedurende 3 min. Overgiet met 2 dl groentebouillon en laat 10 min. verder gaar worden.
Voeg het vlees en de scampi's opnieuw toe. Doe ook de rijstnoedels erbij en laat alles even opwarmen.
Verdeel de wokmengeling over de borden.
Bestrooi rijkelijk met de grof gehakte koriander.