Scampi diabolique

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediƫnten :
  • 20 Scampi (Ongepelde, rauwe...)
  • 1 Ui (Rode...)
  • 2 teentje Look
  • 60 mll Cognac
  • 200 mll Room
  • 5 el Tomaat (...puree)
  • 2 Pepertje (Rood chili...)
  • Peterselie (Blad...)
  • Peper (Cayenne...)
  • Zout
  • Peper
Bereiding :
  1. Kruid de scampi met peper en zout.

  2. Verhit boter en olie in een pan en bak de scampi rozig. Haal ze uit de pan en hou warm.

  3. Voeg er de fijngesneden rode ui, chilipeper en knoflook aan toe. Blus met de cognac en room. Laat wat inkoken tot de saus licht gebonden is en voeg er dan de tomatenpuree aan toe.

  4. Strooi bladpeterselie over de scampi. Serveer met rijst.