Salade ‘folle’ royal met Superanoham met meloen

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
    De Vinaigrette
  • 3 el Olijfolie
  • 2 el Olie (Noten...)
  • 1 el Azijn (Witte wijn...)
  • Peper
  • Zout
  • De Geitenkaas
  • 8 Kaas (Kleine geiten...)
  • 1 takje Tijm
  • 8 sneetje Filodeeg
  • 1 Ei (...dooier)
  • 1/2 Appel
  • Boterpapier
  • 1 el Balsamico
  • 1 el Honing
  • 1 takje Rozemarijn (Verse...)
Bereiding :
  1. Snijd de geitenkaasjes in fijne plakjes en kruid ze met tijm. Verpak ze in filodeeg. Kleef dicht met eigeel en bak deze 10 min. af op boterpapier in een voorverwarmde oven van 180°C.

  2. Trek enkele fijne streepjes honing en ingekookte balsamico op het bord en strooi er fijngesneden rozemarijn over. Zet de krokantjes, recht tegen elkaar, er bovenop.