Salade ‘folle’ royal met Gegrilde Gamba’s

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
    De Vinaigrette
  • 3 el Olijfolie
  • 2 el Olie (Noten...)
  • 1 el Azijn (Witte wijn...)
  • Peper
  • Zout
  • De Gamba's
  • 8 Gamba (16/20)
  • Olijfolie
  • Provencaalse kruiden
  • 1 Ei (...dooier)
  • 1 tl Mosterd
  • 1/2 dl Olie (Maïskiem...)
  • Citroen (Sap van...)
  • Zout
  • Peper
  • 1 el Ketchup
  • Cayennepeper
  • 1 scheutje Gin
  • 2 el Dragon (Fijngehakt)
Bereiding :
  1. Pel de gamba’s maar laat de staartvin hangen. Marineer ze in olijfolie met Provençaalse kruiden en peper en zout.

  2. Maak een dipsaus : mayonaise ® cocktailsaus ® afwerken met Gin en dragon.

  3. Grill de gamba’s aan beide zijden en dresseer ze op het bord. Geef er een dipsausje bij.