Pasta met kruidenkaas, spinazie en zalm

Kookmethode
Land van herkomst
Menugang
Ingrediënten :
  • 200 g Spinazie (Verse>...)
  • 250 g Penne
  • 1 teentje Look
  • 150 g Kaas (Kuiden...)
  • 200 g Zalmfilet (Verse...)
  • 200 mll Room
  • 2 el Bieslook
  • Paprika (Snuifje...poeder)
Bereiding :
  1. Snijd de zalm in stukjes.

  2. Doe de spinazie, zalmblokjes en de room in een ovenvaste schaal en meng goed.

  3. Leg de kruidenkaas in het midden en breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Bak 20 minuten in de oven op 200 °C.

  4. Kook de penne beetgaar.

  5. Als het gerecht klaar is, meng goed, voeg de pasta toe en meng opnieuw.

  6. Werk af met fijngehakte bieslook.